+31 (0)36 54 06 034        | 
[rev_slider_vc alias=”thl-travel-nl”]

Hallo wij zijn THL Travel

Wij zijn gespecialiseerd in Travel Management, groepsreizen, sportreizen, evenementen en exclusieve maatwerkreizen. Al ruim 15 jaar helpen wij merken, bedrijven en instellingen bij het opzetten en begeleiden van hun meetings, events en congressen in Nederland maar ook verspreid over de hele wereld. THL Travel is onderdeel van Uniglobe. Uniglobe is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen met ruim 900 kantoren. Wij zijn het nummer 1 kantoor van het wereldwijde Uniglobe-netwerk. Of het event nu lokaal of internationaal is, voor medewerkers of relaties? Samen met ons team, partners en netwerk nemen wij desgewenst alles uit handen.

UITGEKIEND BUSINESS TRAVEL MANAGEMENT

Uiteraard verzorgen wij ook de zakelijke reizen voor vele bedrijven en organisaties. Wij zijn marktleider in het SME-segment en voeren Travel Management uit tot in de kleinste details. Van zelf boeken via geavanceerde online booking tools tot volledige outsourcing door vaste travel consultants. Of juist een combinatie. Ons Account Management Team zorgt voor substantiële besparingen op je reiskosten. Denk aan een gratis betaaloplossing waarmee al je reiskosten periodiek gefactureerd worden. Ook een Business Travel specialist nodig? Mail naar sales@uniglobethltravel.nl, dan informeren we je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

GROUPS, SPORTS & EVENTS

Naast Travel Management zijn wij specialist in Groups, Sports & Events. Dat is waar wij in uitblinken. Door altijd de wensen en doelstellingen van je bedrijf of organisatie voorop te stellen. Door de inzet van een met reispassie en creativiteit overladen team dat voor je klaar staat om je maximaal te ontzorgen. Onze servicegerichtheid merk je in alles. Zowel in travel als in logistiek. In het advies voor content en communicatie, maar ook in het gebruik van slimme online informatie- en registratieoplossingen. Je krijgt kortom, de volledige support en persoonlijke aandacht van vaste projectmanagers. Ze zijn 24/7 voor je beschikbaar. Meer weten? Mail dan naar group@thltravel.nl

VENUE FINDING EXPERTISE

Ook experts hebben experts nodig. Schakel ons daarom in voor het vinden van de best passende locatie voor jouw volgende event. Laat de tijdrovende taken van venue finding aan ons over en bespaar daarmee een hoop tijd én geld. Onze specialisatie garandeert snelheid, flexibiliteit en uitvoerige kennis van het aanbod en een onderhandelingspositie die steevast in je voordeel werkt. Maak vanaf nu ook slim gebruik van ons wereldwijde netwerk en ervaring in hospitality en de meeting & eventindustrie. Mail naar venuefinding@thltravel.nl, dan gaan we direct voor je aan de slag.

LEISURE

Exclusiviteit. One of a kind belevingen. Complete ontzorging. Dat is THL Leisure. ‘Your Personal Travel Specialist’ voor volledig verzorgde premium ‘door-to-door’ vakantiereizen. THL Leisure is een exclusief serviceconcept voor iedereen die een high-end vakantie wil boeken. Waar ter wereld en hoe luxe de vakantie ook gevierd mag worden, THL Leisure maakt het waar met persoonlijke aandacht en expertise voor exclusief maatwerk en maximale ontzorging. Vertel ons je reiswensen en mail naar leisure@thltravel.nl. Wij staan voor je klaar.

LET THE JOURNEY BEGIN

Wij zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om een studiereis, jubileum, congres, beurs, teambuilding, productlancering, bedrijfsuitje, handelsmissie, premium vakantiereis, sportbegeleiding of een incentive reis. Samen met ons team zorgen wij voor een perfecte afhandeling. Wij zijn THL Travel en we zijn er voor je.

Maak kennis met ons team!

Karen van den Berg

k.vandenberg@thltravel.nl
Team Manager Groups, Sports & Events

Susan den Boer

s.denboer@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Diede van der Eng

d.vandereng@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Linda Heijne

l.heijne@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Sandy Beentjes

s.beentjes@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Marisa Mambro

m.mambro@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Charelle Oudeman

c.oudeman@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Linda Ruijter

l.ruijter@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Soraya Wijnker

s.wijnker@thltravel.nl
Project Manager Groups, Sports & Events

Annemieke Zomer

a.zomer@thltravel.nl
Strategic Project Manager

Lourens Stamhuis

l.stamhuis@thltravel.nl
Managing Director

Tessa Schulte

t.schulte@thltravel.nl
Managing Director

Onze relaties

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op.

group@thltravel.nl of bel ons op: +31 (0)88 – 552 8080