+31 (0)36 54 06 034        | 
Blijf mensen met elkaar verbinden met een digitale belevenis die alle zintuigen prikkelt.

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een online event? In onze whitepaper geven wij je praktische tips die je richting geven in de wereld van digitale evenementen. Maak kennis met onze ideeën, tips en oplossingen voor jouw online event. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Wat past er bij jullie bedrijfscultuur en/of beoogde bedrijfsdoelstellingen? We helpen je om onder andere deze vragen te beantwoorden en deze te vertalen naar een passende digitale belevenis. Wij slaan graag de handen met elkaar ineen om samen de strategie te bepalen en jullie te ontzorgen gedurende de organisatie en uitvoering van een online of hybride (indien mogelijk) event. Download hieronder onze whitepaper online events.

Wij brengen je waar je moet zijn. 

En verder.

Business Travel

Uiteraard verzorgen wij ook de zakelijke reizen voor vele bedrijven en organisaties.
Wij zijn marktleider in het SME-segment en voeren Travel Management uit tot in de kleinste details. Van zelf boeken via een geavanceerde online booking tool (voor meer informatie zie hier) tot volledige outsourcing door vaste THL Travel Consultants. Of juist een combinatie. Ons Account Management Team zorgt voor substantiële besparingen op je reiskosten.

Denk aan een gratis betaaloplossing waarmee al je reiskosten periodiek gefactureerd worden. Ook een Business Travel specialist nodig?

Mail naar sales@uniglobethltravel.nl, dan informeren we je graag persoonlijk over de mogelijkheden.